Ono što nas je oduvek najviše interesovalo jeste usluga sivenja lake ženske konfekcije, pa smo se potrudili da je dovedemo do savršenstva i uspeli u tome. Naročito smo zadovoljni kada modne kuće sa kojima poslujemo na revijama predstave do perfekcije izrađene modele koji su izašli upravo iz prostorija „Ubka“ posle minucioznog rada na svakom detalju. Takođe, osmeh na licu ne može da izostane ni kada lepa žena prođe ulicama odevena u predivni komad koji je do pre samo negog vremena bio hrpa konca i neobrađenog materijala na stolu „Ubkovog“ krojača.

Sivenje haljina za ženu koja svoje noge želi da istakne ili sakrije, sivenje kosulja za ponosne vlasnice zavodljivih dekoltea koje bi ih otkrile ili skrile u datoj prilici, sivenje pantalona za poslovne, urbane, jednostavne i komplikovanije lepotice, sivenje suknje koja će apsolutno odgovarati figuri i mršavice i korpulentnije dame, izrada sportske opreme... Da, sve to možemo, jer usluga sivenja za baš vašu kompaniju uvek nas iznova raduje. Bilo da su u pitanju jednostavni ili nešto zahtevniji modeli, tu smo da prihvatimo izazov i oduševimo vas krajnjim rezultatom našeg rada.

Osim navedenog, sivenje posteljine još jedan je u nizu naših poslova. Oni koji svojim krevetima kupuju odeću brenda za koji mi šijemo mogu da zaborave na nesanicu i uživaju u udobnim materijalima precizno oblikovanim makazama „Ubkovog“ tima.